basMijn naam is Bas Kock en het is mijn droom om de kennis en ervaring die ik in achttien jaar bij grote organisaties heb opgedaan, in te zetten om een succesvol communicatiebureau op te bouwen. Daarom heb ik in januari 2014 FolksLikeUs opgericht. Een onderneming waarin creatief en ambitieus talent een kans krijgt.
Tijdens mij
n lange reizen door ontwikkelingslanden en oorlogsgebieden heb ik ervaren hoe armoede, vervuiling en conflicten de wereld en de mensen die daarin leven letterlijk kapot kunnen maken. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarom voor mij geen lege modetermen. FolksLikeUs staat voor duurzame communicatie: open, eerlijk en gericht op een duurzame relatie met je doelgroep. Wij gaan zorgvuldig om met mens, milieu en maatschappij. En we adviseren al onze klanten hetzelfde te doen.

Meer weten over mijn loopbaan? Bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Hoe ik werk
Ieder contact begint met een gratis adviesgesprek met een communicatieadviseur van FolksLikeUs. We luisteren goed, inventariseren je vragen en bekijken of we de geschikte partner voor elkaar zijn. Daarna houd je altijd dezelfde contactpersoon, maar achter de schermen zijn wij een netwerkbedrijf: per project schakelen we de benodigde experts in. Meestal zijn dat freelancers, soms bureaus. Dat maakt ons snel, superflexibel en onze tarieven zeer aantrekkelijk.


Wat wij doen

 folkslikeus watuoveronszegt-plaatje


Wat u over ons zegt

testimonial siemvangroningen

adviesgesprek