FolksLikeUs staat voor duurzame communicatie: open, eerlijk en gericht op een duurzame relatie met je doelgroep. In alles wat we doen staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal. Voor ons betekent dat zorgvuldig omgaan met mens, milieu en maatschappij. Daar krijgen we energie van.

Waar we óók energie van krijgen is de natuur. Ons kantoor in Breda wordt in 2014 ingericht als eReactor: als het straks klaar is wekken we zonne-energie en windenergie op. eReactor wordt vrijwel geheel gebouwd uit restmateriaal en afdankers. Zo geven we afval een nieuwe bestemming. En we gaan regenwater zuiveren om er koffie en thee van te maken.

Via onze blog en via social media kun je de bouw van eReactor volgen.

Papier, brandstof, energie, we gebruiken alleen wat we echt nodig hebben. Daarnaast steken we 15% van onze energie in hulp aan maatschappelijke doelen. In de vorm van geld, tijd of expertise. Wij vinden nu eenmaal dat er méér is dan alleen geld verdienen. Bij ons dus geen dure kantoren, leaseauto’s en bonussen, maar wel een aantrekkelijk tarief en een prettige en eerlijke sfeer.

Dat maakt werken mét en werken vóór FolksLikeUs niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook gewoon hartstikke leuk!


thumb IMG 7670

thumb IMG 7682

thumb IMG 7782

thumb IMG 7794