Of het nu gaat om klanten, cliënten of patiënten, FolksLikeUs helpt organisaties om mensen te raken. Met nieuwe vormen van communicatie, mogelijk gemaakt door de kracht van nieuwe én oude media. De dialoog, daar draait het om. Creativiteit, dat ook. Maar vooral: om de relatie tussen mensen. Onze diensten beslaan drie domeinen: denken, leren en doen.

1. Denken

denken

Van analyse via strategie naar actie. Communicatie is nu eenmaal geen doel maar een middel. Datzelfde geldt voor (nieuwe) media: je zet ze pas in als je een helder doel voor ogen hebt. FolksLikeUs helpt organisaties dit doel scherp te krijgen. Daarna bouwen we samen aan een strategie waarin communicatie een aantoonbare bijdrage levert aan uw organisatiedoelen.

 

2. Leren

leren

Onze trainingen maken mensen communicatiever, en daarmee de organisatie waarin zij werken. Iedere workshop en training is afgestemd op het startniveau van de deelnemers. We trainen zowel op uw locatie als buiten de deur. We verzorgen presentatietrainingen en we leren u om effectief gebruik te maken van Prezi, Facebook, LinkedIn, Yammer en Twitter.

 

3. Doen

doen

We creëren, bouwen en beheren alle mogelijke communicatiemiddelen die we samen met u kunnen bedenken. Van brochures tot social media management, van teksten tot campagnes en van eHealth-oplossingen tot huisstijlontwikkeling. En we geven u de garantie dat u net als onze andere klanten tevreden zult zijn over het resultaat. Laat u hier inspireren!


Wat wij doen

 folkslikeus watuoveronszegt-plaatje


Wat u over ons zegt

testimonial siemvangroningen

adviesgesprek